Vacature Sous-chef - gastronomisch talent

Over Hofke van Bazel

Vlak bij het bruisende Antwerpen, maar toch rustig gelegen in een
natuurgebied kan u bij Hofke Van Bazel aan de slag.

Hofke van Bazel heeft het allemaal: een unieke locatie, een bijzonder sfeervol
kader, een gedreven en enthousiast team en een uitmuntende chef!

Kris De Roy – Belgian Mastercook – kookt op een groene en inventieve wijze,
hanteert de nieuwste kooktechnieken, allemaal in naam van de pure smaak!

Het restaurant is bekroond met een rode en groene Michelin ster, is lid van
de befaamde Alliance Gastronomique, bekroond als Beste Benelux
Groenterestaurant en beloont met de hoogste score in de We’re Smart Guide!

Vacature-omschrijving

  • Samen met Chef Kris De Roy & team instaan voor de leiding van de keuken.
  • Verantwoordelijk en zelfstandig kunnen instaan voor de keukenorganisatie.
  • Creatief meedenken en gedreven werken aan het high-quality
    niveau van ons Fine-Dining restaurant
  • Wij zijn op zoek naar dé souschef die over doorzettingsvermogen, flexibiliteit
    en punctualiteit beschikt en vooral houdt van een culinaire uitdaging.

Profiel

  • Je hebt meerdere jaren ervaring in topkeukens
  • Je hebt een uitgesproken passie voor de gastronomie
    en legt de lat de lat hoog voor jezelf
  • Stressbestendig, gedisciplineerd en uitgesproken teamplayer
    ‘power & drive’ typeren jouw karakter
  • Je bent ambitieus, fexibel en culinair gedreven!

Uurrooster

Maandag & dinsdag zijn rustdagen • 4/7

Startdatum

Per direct

Aanbod

Full-time of parttime contract

Participeren aan het bezorgen van een top-beleving voor onze gasten.

Solliciteren

Indien je bereid bent om elke dag met maximale inzet naar het hoogst haalbare
te streven, dan ontmoeten we je graag! Tel. 0032 3 744 11 40