à la Carte

Om te starten
Bij ‘à la carte lunch | diner gaan we er van uit dat u start met één van deze voorgerechten. Beschikbaar vanaf 16 juni
Gillardeau oesters n°4 (6 stuks) ‘natuur’ €42
‘Catch of the day‘ €39
Noordzeekrabsalade | witte asperge | vadouvan |
zilte groenten | crème crue met Manzanilla sherry
eventueel met touch of caviar 10gr à €15
Carpaccio langoustine uit Guilvinec | meat radish | €49
yuzu | zeetruffel | pane carasau | ponzu vinaigrette
Ganzenlever | kweepeer | cacao Pur Caraïbe | €48
mostarda | briochebrood | late oogst appel balsamico
Carpaccio van Gambero Rosso di Mazara | avocado | hijiki | €52
crème groene kruiden | vadouvan vinaigrette
Gambero rosso op zoutplancha en z’n nem | verse amandel | €65
ajo blanco | courget | crème Siracusa-citroen
Witte volle grond asperges
Asperges op Vlaamse wijze | mimosa Marigold ei | €39
perterselie | blanke botersaus

‘Gina’s choice’
Beschikbaar vanaf 16 juni
Om te starten
Gemarineerde witte en groene asperges | nori | €36
vadouvan | groene appel
Tortilla: luchtige Noirmoutier aardappel & zoete ui | €39
compote geroosterde tomaat & paprika |
frisse kruidensla | basilicumolie
Als vervolg
Asperges op Vlaamse wijze | mimosa Marigold ei | €39
perterselie | blanke botersaus
Gebakken en gelakte aubergine | courgette | Siciliaanse caponata | €38
eidooierzwam | crème yuzu & chili | chuka vinaigrette


Kaviaar-bar
Puur verwennerij
Kaviaar komt van het Perzische woord ‘Khag-var’ en staat synoniem voor kracht. De kaviaar die u bij ons kan degusteren werd geselecteerd door de Iraanse kaviaarkenner Sepi Sedaghatnia.
U kan genieten van een welbepaalde kaviaar of de verschillende soorten naast elkaar proeven. We bereiden ook graag voor u een Pomme Moscovite met de kaviaar die u verkiest. Natuurlijk is het ook mogelijk uw gerecht een extra dimensie te geven met een kaviaar-touch.
Royal Baeri kaviaar
Deze kaviaar heeft kleine, licht- tot donkergrijze eitjes met een heerlijke smaak. Dit is een must voor elke beginner die zich door de authentieke smaak van kaviaar wil laten verwennen.
- 20gr €58 | 40gr €99 – Pomme Moscovite 20gr €69
Russian Oscietra kaviaar
Donker tot licht bruine kleur. Zijn korrel onderscheidt zich door zijn groene glans. Middelgrote eitjes met een dunne huid. Gladde, fluweelzachte textuur en een prachtig aroma.
- 20gr €65 | 40gr €119 – Pomme Moscovite 20gr €69
Imperial kaviaar
Dit is de gladste kaviaar met een complexe waaier aan ziltige toetsen, barstensvol smaken uit de zee. De ware kenners zien dadelijk het verschil door de grote glimmende eitjes. Met zijn exquise, rijke en sublieme smaak eist hij de absolute top op van de kaviaar-kunst en is slechts beperkt verkrijgbaar.
- 20gr €75 | 40gr €149 – Pomme Moscovite 20gr €79
Beluga kaviaar
De Beluga kaviaar heeft de grootste en de fluweelzachtste ei-parels, ze zijn licht- tot donkergrijs van kleur. Dit maakt van de Beluga een unieke en zo bijzondere kaviaar. Zijn complexe smaak in de mond zorgt voor een zeer intense ‘flavour’ die door de ingewijde kaviaar-liefhebbers enorm wordt geapprecieerd.
- 20gr €135 | 40gr €259 – Pomme Moscovite 20gr €139
Degustatie kaviaar
Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial
- 3 x 10gr €98 p.p. – minimum per 2 personen te bestellen
Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial | Belluga
- 4 x 10gr €159p.p. – minimum per 2 personen te bestellen