Om te starten

Bij ‘à la carte lunch | diner gaan we er van uit dat u start met één van deze voorgerechten.

Gillardeau oesters nr. 4 (6 stuks)* ‘puur natuur’ €34

Gillardeau oesters nr. 4 | zilte groenten |  granité champagne rozemarijn | noriblad €36

Yellowtail kingfish | lemon myrtle | flan dashi €36
daikon | komkommer | crème & vinaigrette met wasabi eigen oogst

*met kaviaar-touch: kies zelf uw gewenste kaviaar

Tataki van tonijn | ingelegde gember | avocado | kaffir limoen |  pan cristal met tonijn tartaar €42

Gambero rosso uit Mazara: carpaccio | op de zoutplancha  |  z’n cappuccino met koffieolie  €45

Langoustine uit Guilvinec op de BBQ  | gepofte Cevennes ui |
schaaldieren-olie met crispy quinoa €49

*met kaviaar-touch: kies zelf uw gewenste kaviaar


Als vervolg

Zee

Kabeljauwrug in de oven gegaard | romanesco | mimolette kaas €42
millefeuille aardappel & lardo di colonnata  | groene kruidencrème 

Met de lijn gevangen zeebaars in zoutkorst | bereidingen tomaat €55
eigen oogst | luchtige koudgeklopte boter met basilicum 


Boerderij

Traag gegaarde en kort gebakken kalfslende | koffiespecerijen €46
groene asperge | crème zwarte look | gekonfijte aardappel | oregano jus


Jonge duif uit Anjou | gekarameliseerde sucrine sla |  €55
escabèche eierdooierzwam | citroentijm jus

RuIerse Ribeye | jonge wortel | gekonfijte sjalot |  €46
zomertruffel | jus met gerookte boter

of

Japanse Wagyu Kagoshima A3*  €98
jonge wortel | gekonfijte sjalot | zomertruffel | jus met gerookte boter

*dit bijzonder exclusief vlees is niet altijd voorradig


‘Gina’s choice’


Om te starten

Carpaccio tomaat uit eigen moestuin | komkommer | €29
vadouvan-olie met appel en Japanse kerrie |
crumble brioche

Flan en gepofte Cevennes ui | €32
citroenolie met gepofte quinoa en vintage soja


Als vervolg

Gelakte aubergines | Siciliaande caponata | €34
mimolette kaas | gemarineerde mergpompoen |
chuka vinaigrette

Bretoense artisjok | Parmezaanse kaas | jus €36 weidekringzwammen | daslook kappertjes |
zomertrufel

Zoete verleiding


Healthy by nature – puur fruit €16

Coupe Colonel – Citroensorbet | vodka Belvedere €15 

Vive La Fraise! €16
Bazelse aardbeien | mascarpone | pistache uit de Bronte |
dragon | crispy cannelloni | kardemom ijsroom

Dame Blanche €16
bourgondische presentatie van een klassieker

Café glacé €17
Arabica koffie | guanaja chocolade 70% |
salted caramel | vanille-mascarpone     

Sabayon €16
luchtige Italiaanse ‘Zabaglione’ | Marsala-wijn 

Tiramisù €16
Re-styled | mascarpone | koffie | amaretto 

Moelleux au chocolat * (20 min. bereidingstijd) €17
‘Noir Caraïbe’ chocolade 66% | specerijenpoeder | vanille-roomijs


Bio ganzenlever

Gebakken bio ganzenlever | nashipeer | pecannoot | €24
homemade balsamico | briochetoast


Kazen om van te snoepen

Les fromages…’ by Michel Van Tricht €19
‘I-love-cheese‘
degustatie ambachtelijk gerijpte kazen |
carrousel garnituren | noten- en rozijnenbrood


Kaviaar-bar

Puur verwennerij

Kaviaar komt van het Perzische woord ‘Khag-var’ en staat synoniem voor kracht. De kaviaar die u bij ons kan degusteren werd geselecteerd door de Iraanse kaviaarkenner Sepi Sedaghatnia.

U kan genieten van een welbepaalde kaviaar of de verschillende soorten naast elkaar proeven. We bereiden ook graag voor u een Pomme Moscovite met de kaviaar die u verkiest. Natuurlijk is het ook mogelijk uw gerecht een extra dimensie te geven met een kaviaar-touch.


Royal Baeri kaviaar

Deze kaviaar heeft kleine, licht- tot donkergrijze eitjes met een heerlijke smaak. Dit is een must voor elke beginner die zich door de authentieke smaak van kaviaar wil laten verwennen.

  • 20gr €52 | 40gr €99 – Pomme Moscovite 20gr €59
Russian Oscietra kaviaar

Donker tot licht bruine kleur. Zijn korrel onderscheidt zich door zijn groene glans. Middelgrote eitjes met een dunne huid. Gladde, fluweelzachte textuur en een prachtig aroma.

  • 20gr €58 | 40gr €109 – Pomme Moscovite 20gr €65
Imperial kaviaar

Dit is de gladste kaviaar met een complexe waaier aan ziltige toetsen, barstensvol smaken uit de zee. De ware kenners zien dadelijk het verschil door de grote glimmende eitjes. Met zijn exquise, rijke en sublieme smaak eist hij de absolute top op van de kaviaar-kunst en is slechts beperkt verkrijgbaar.

  • 20gr €65 | 40gr €129 – Pomme Moscovite 20gr €75
Beluga kaviaar

De Beluga kaviaar heeft de grootste en de fluweelzachtste ei-parels, ze zijn licht- tot donkergrijs van kleur. Dit maakt van de Beluga een unieke en zo bijzondere kaviaar. Zijn complexe smaak in de mond zorgt voor een zeer intense ‘flavour’ die door de ingewijde kaviaar-liefhebbers enorm wordt geapprecieerd.

  • 20gr €125 | 40gr €249 – Pomme Moscovite 20gr €135

Degustatie kaviaar

Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial

  • 3 x 10gr €89 p.p. – minimum per 2 personen te bestellen


Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial | Belluga

  • 4 x 10gr €149p.p. – minimum per 2 personen te bestellen