Om te starten

Bij ‘à la carte lunch | diner gaan we er van uit dat u start met één van deze voorgerechten.

Gillardeau oesters n°4 (6 stuks) ‘natuur’ €39

Tartaar en flan langoustine | doperwt | beukenzwam | €45
krokant Parmezaanse kaas | ponzu | hijiki algen

Marbré van bio ganzenlever | kweepeer | zwarte truffel | €42
gemarineerde muskaatdruif | briochebrood | balsamico late oogst appel

Gambero Rosso di Mazara | carpaccio | avocado | zilte groenten | €46
groene appel | lente-ui | vadouvancrème

Gebakken langoustine | Cévennes ui | à la minute infusie bospaddestoelen €59
pot pourri gedroogde bloemen

optie: met kaviaar-touch: u kiest zelf de gewenste kaviaar (zie kaviaar-bar)

In primeur: hopscheuten by Jelle Temmerman

Hopscheuten | gepocheerd Marigold-ei | crème groene kruiden | €52
mousseline | jus Hoegaarden bier

Hopscheuten | gepocheerd Marigold-ei | lauw-warme Noordzeekrab | €59
bieslook | schaaldierenjus

Als vervolg

Zee

In de oven geroosterde kabeljauw | nori | gebrande prei | €49
Choronsaus met kreeft en dragon 

Gebakken grietbot filet | bloemkoolstructuren | Comté kaas | €56
sauce Normande

Signature gerecht Chef Kris de Roy sinds 1999
Wilde zeebaars in zoutkorst | steranijs | Coeur de boeuf tomaat | €65
ingelegde Meyer citroen | vinaigrette vierge
(minimum per 2 personen te bestellen)

Boerderij

Lams uit de Pyreneeën | romesco | Montgomery cheddar | Leccino olijf | €58
pinda | Pantelleria kapperblad | lamsjus met citroen-olie

Jonge duif uit Anjou in cocotte bereid  | sucrine | doperwt | €59
groene asperge uit Pertuis | jus natuur

Vol-au-vent à la riche | kippenoester | kalfszwezerik | rivierkreeftjes | truffel | €65
morieljes | Hollandaise saus Klassieke bereiding geüpdate.

Ierse Ribeye | gebakken rode ui | dragon | kleuren wortel | €52
pommes pont-neuf | truffeljus

Japanse Wagyu Kagoshima A4* €98
gebakken rode ui | dragon | kleuren wortel |
pommes pont-neuf | truffeljus
*dit bijzonder exclusief vlees is helaas niet altijd verkrijgbaar. 

‘Gina’s choice’

Om te starten

Gemarineerde Mechelse asperges | nori | escabeche beukenzwam | €34
doperwten | kaffir emulsie

Groene Pertuis asperge | daslook | zilverui | €34
zuurdesemtoast | jus morieljes en Noilly Prat  

Hopscheuten | gepocheerd Marigold-ei | crème groene kruiden | €52
mousseline | jus Hoegaarden bier

Als vervolg

Ceci n’est pas un risotto! €36
Knolselder | Noirmoutier aardappel | wintertruffel |
passievrucht | crème en krokant Old Farmdal kaas

Pithivier | eekhoorntjesbrood | knolselder | €38
jus morieljes & Noilly Prat

Let it be sweet

Healthy by nature | puur fruit €18
eventueel met ijsroom of sorbet

Mangosorbet | granité groene appel en zurkel | €16 
spicy engelenhaar

Pisco sour | macadamianoot | limoen | gemarineerde druif | €19
ijsroom Griekse yoghurt 

Dame Blanche €19
à la minute gedraaid vanilleijs | lekker bourgondisch

Café glacé €18
Arabica koffie | Guanaja chocolade 70% | salted caramel | mascarpone

Sabayon €18
luchtige Italiaanse ‘Zabaglione’ | Marsala-wijn 

Moelleux au chocolat * (20 min. bereidingstijd) €18
Caraïbe chocolade 66% | specerijenpoeder | vanille-roomijs

Kazen om van te snoepen

Les fromages…’ by Michel Van Tricht €24
‘I love cheese‘
degustatie ambachtelijk gerijpte kazen |
carrousel garnituren | noten- en rozijnenbrood


Kaviaar-bar

Puur verwennerij

Kaviaar komt van het Perzische woord ‘Khag-var’ en staat synoniem voor kracht. De kaviaar die u bij ons kan degusteren werd geselecteerd door de Iraanse kaviaarkenner Sepi Sedaghatnia.

U kan genieten van een welbepaalde kaviaar of de verschillende soorten naast elkaar proeven. We bereiden ook graag voor u een Pomme Moscovite met de kaviaar die u verkiest. Natuurlijk is het ook mogelijk uw gerecht een extra dimensie te geven met een kaviaar-touch.


Royal Baeri kaviaar

Deze kaviaar heeft kleine, licht- tot donkergrijze eitjes met een heerlijke smaak. Dit is een must voor elke beginner die zich door de authentieke smaak van kaviaar wil laten verwennen.

  • 20gr €58 | 40gr €99 – Pomme Moscovite 20gr €59
Russian Oscietra kaviaar

Donker tot licht bruine kleur. Zijn korrel onderscheidt zich door zijn groene glans. Middelgrote eitjes met een dunne huid. Gladde, fluweelzachte textuur en een prachtig aroma.

  • 20gr €65 | 40gr €119 – Pomme Moscovite 20gr €65
Imperial kaviaar

Dit is de gladste kaviaar met een complexe waaier aan ziltige toetsen, barstensvol smaken uit de zee. De ware kenners zien dadelijk het verschil door de grote glimmende eitjes. Met zijn exquise, rijke en sublieme smaak eist hij de absolute top op van de kaviaar-kunst en is slechts beperkt verkrijgbaar.

  • 20gr €75 | 40gr €149 – Pomme Moscovite 20gr €75
Beluga kaviaar

De Beluga kaviaar heeft de grootste en de fluweelzachtste ei-parels, ze zijn licht- tot donkergrijs van kleur. Dit maakt van de Beluga een unieke en zo bijzondere kaviaar. Zijn complexe smaak in de mond zorgt voor een zeer intense ‘flavour’ die door de ingewijde kaviaar-liefhebbers enorm wordt geapprecieerd.

  • 20gr €135 | 40gr €259 – Pomme Moscovite 20gr €135

Degustatie kaviaar

Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial

  • 3 x 10gr €98 p.p. – minimum per 2 personen te bestellen


Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial | Belluga

  • 4 x 10gr €159p.p. – minimum per 2 personen te bestellen