Om te starten

Bij ‘à la carte lunch | diner gaan we er van uit dat u start met één van deze voorgerechten. Beschikbaar vanaf 16 juni

Gillardeau oesters n°4 (6 stuks) ‘natuur’ €42

‘Catch of the day‘ €39
Noordzeekrabsalade | witte asperge | vadouvan | 
zilte groenten | crème crue met Manzanilla sherry

Carpaccio langoustine uit Guilvinec | meat radish | €49
yuzu | zeetruffel | pane carasau | ponzu vinaigrette

Ganzenlever | kweepeer | cacao Pur Caraïbe | €48
mostarda | briochebrood | late oogst appel balsamico

Carpaccio van Gambero Rosso di Mazara | avocado | hijiki | €52
crème groene kruiden | vadouvan vinaigrette 

Gambero rosso op zoutplancha en z’n nem | verse amandel | €65
ajo blanco | courget | crème Siracusa-citroen

Asperges op Vlaamse wijze | mimosa Marigold ei | €39
perterselie | blanke botersaus

Als vervolg

Beschikbaar vanaf 16 juni

Zee

Wilde zeebaars in zoutkorst bereid | steranijs | €69
tomaat ancienne | basilicum

Grietbot op vel gebakken | groene Pertuis asperge | kaffir olie | €65
weidekringzwam | kokkels | Zeeuwse mossel | jus citroentijm

Gevogelde

Duif uit Anjou ‘Clamart’ | doperwt | munt | sucrine sla | €65
tuinbonen | natuurjus

Land

Pressa Iberico | duxelle eidooierzwam | artisjokcrème | pijnboompit | €59
side dish: Ibericoham | sucrine and more | wasabiwortel | truffeljus

Gebakken kalfszwezerik | koffiekruiden | asperges | €59
zomertruffel | jus morieljes

Ierse Ribeye | gebakken rode ui | dragon | kleuren wortel | €58
pommes pont-neuf | jus rode & sjalot

Ito Wagyu Kagoshima 5+* €109
Gebakken rode ui | dragon | kleuren wortel |
pommes pont-neuf | jus rode & sjalot 

‘Gina’s choice’

Om te starten

Gemarineerde witte en groene asperges | nori | €36
vadouvan | groene appel

Tortilla: luchtige Noirmoutier aardappel & zoete ui | €39
compote geroosterde tomaat & paprika |
frisse kruidensla | basilicumolie

Als vervolg

Asperges op Vlaamse wijze | mimosa Marigold ei | €39
perterselie | blanke botersaus

Gebakken en gelakte aubergine | courgette | Siciliaanse caponata | €38
eidooierzwam | crème yuzu & chili | chuka vinaigrette  

Let it be sweet

Healthy by nature | puur fruit €19

Bazelse aardbeien | puur natuur €19

Sorbet perzik & abrikoos | granité ‘Don Papa Sour’ | €18
frisse zuringvariëteiten

Pavlova upside down | Bazelse aardbeien | €19
citroenmelisse | meringue | ijsgekoelde citroen

Dame Blanche €21
À la minute gedraaid vanilleijs | lekker bourgondisch

Café glacé ‘classic way’ €18
vanille-ijs | Arabica koffie  

Sabayon €19
Luchtige Italiaanse ‘Zabaglione’ | Marsala-wijn | vanille-ijs

Moelleux au chocolat * (20 min. bereidingstijd) €21
Caraïbe chocolade 66% | specerijenpoeder | vanille-roomijs

Kazen om van te snoepen

Les fromages…’ by Michel Van Tricht €26
     ‘I love cheese‘
     degustatie ambachtelijk gerijpte kazen | 
     carrousel garnituren | noten- en rozijnenbrood


Kaviaar-bar

Puur verwennerij

Kaviaar komt van het Perzische woord ‘Khag-var’ en staat synoniem voor kracht. De kaviaar die u bij ons kan degusteren werd geselecteerd door de Iraanse kaviaarkenner Sepi Sedaghatnia.

U kan genieten van een welbepaalde kaviaar of de verschillende soorten naast elkaar proeven. We bereiden ook graag voor u een Pomme Moscovite met de kaviaar die u verkiest. Natuurlijk is het ook mogelijk uw gerecht een extra dimensie te geven met een kaviaar-touch.


Royal Baeri kaviaar

Deze kaviaar heeft kleine, licht- tot donkergrijze eitjes met een heerlijke smaak. Dit is een must voor elke beginner die zich door de authentieke smaak van kaviaar wil laten verwennen.

  • 20gr €58 | 40gr €99 – Pomme Moscovite 20gr €69
Russian Oscietra kaviaar

Donker tot licht bruine kleur. Zijn korrel onderscheidt zich door zijn groene glans. Middelgrote eitjes met een dunne huid. Gladde, fluweelzachte textuur en een prachtig aroma.

  • 20gr €65 | 40gr €119 – Pomme Moscovite 20gr €69
Imperial kaviaar

Dit is de gladste kaviaar met een complexe waaier aan ziltige toetsen, barstensvol smaken uit de zee. De ware kenners zien dadelijk het verschil door de grote glimmende eitjes. Met zijn exquise, rijke en sublieme smaak eist hij de absolute top op van de kaviaar-kunst en is slechts beperkt verkrijgbaar.

  • 20gr €75 | 40gr €149 – Pomme Moscovite 20gr €79
Beluga kaviaar

De Beluga kaviaar heeft de grootste en de fluweelzachtste ei-parels, ze zijn licht- tot donkergrijs van kleur. Dit maakt van de Beluga een unieke en zo bijzondere kaviaar. Zijn complexe smaak in de mond zorgt voor een zeer intense ‘flavour’ die door de ingewijde kaviaar-liefhebbers enorm wordt geapprecieerd.

  • 20gr €135 | 40gr €259 – Pomme Moscovite 20gr €139

Degustatie kaviaar

Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial

  • 3 x 10gr €98 p.p. – minimum per 2 personen te bestellen


Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial | Belluga

  • 4 x 10gr €159p.p. – minimum per 2 personen te bestellen