Om te starten

Bij ‘à la carte lunch | diner gaan we er van uit dat u start met één van deze voorgerechten.

Gillardeau oesters n°4 (6 stuks) ‘natuur’ €39

Gemarineerde tonijn | avocadocrème | komkommer | €45
wakamé | krokante furikake chuka vinaigrette

Marbré van bio ganzenlever | kweepeer | cacao Pur Caraïbe | €46
kersen | briochebrood | late oogst appel balsamico

Carpaccio van Gambero Rosso di Mazara | avocado | zilte groenten | €49
groene appel | lente-ui | vadouvancrème

Surf & Turf €49
Cecina de León | carpaccio Gambero Rosso di Mazara | meloen |
verse amandel | Oost-Indische kers | vadouvan vinaigrette

Gebakken langoustine & z’n tartaar | Cévennes ui | €65
à la minute berreidde infusie bospaddestoelen |
pot pourri gedroogde bloemen

Als vervolg

Zee

In de oven geroosterde kabeljauw | nori | gebrande prei | €49
mousseline met kreeft en dragon

Gebakken grietbot filet | bloemkoolstructuren | crème Comté kaas | €56
handgepelde Noordzeegarnaal | garnalenbouillon

Signature gerecht Chef Kris de Roy sinds 1999
Wilde zeebaars in zoutkorst | steranijs | ingelegde Meyer citroen |€68
degustatie tomaten uit de moestuin | sauce vierge
(minimum per 2 personen te bestellen)

Land

Zomerreebok | groene kruiden korst | geroosterde cashewnoot |€62
tuinbonen | eidooierzwam | zomertruffeljus

Jonge duif uit Anjou in cocotte bereid | sucrine | doperwt |€59
gemarineerde courgette | jus natuur

Gebakken kalfszwezerik | koffiekruiden | artisjok | €59
abrikoos | dragon | jus barigoule

Ierse Ribeye | gebakken rode ui | dragon | kleuren wortel | €54
pommes pont-neuf | truffeljus

Japanse Wagyu Kagoshima A4* €105
Gebakken rode ui | dragon | kleuren wortel |
pommes pont-neuf | truffeljus
*dit bijzonder exclusief vlees is helaas niet altijd verkrijgbaar. 

‘Gina’s choice’

Om te starten

Ravioli van meat radish | geitenkaas | groene kruiden | €32
zwarte olijf crumble | vadouvain vinaigrette

Leve de tomaat | gekonfijte ananastomaat | romesco-crème | €34
gemarineerde & krenten datterini-tomaat | bouillon tomaat

Als vervolg

Royal van bloemkool | chermoula | Cevenne ui | €36
krokant pecorino kaas | jus pecorino

Gebakken en gelakte aubergine | gemarineerde courgette | €36
eidooierzwam | verse amandel | crème abrikoos 

Let it be sweet

Healthy by nature | puur fruit €18
eventueel met ijsroom of sorbet

Frozen Bellini | sorbet en granité wijnperzik | €16
specerijenkrokant | tijmhoning 

Framboos | ijsgekoelde rozemarijn | flinterdunne krokant amandel | €19
vanille mascarpone | kombucha samba thee

Dame Blanche €19
À la minute gedraaid vanilleijs | lekker bourgondisch

Café glacé ‘classic way’ €17
Arabica koffie | vanille-ijs

Sabayon €18
Luchtige Italiaanse ‘Zabaglione’ | Marsala-wijn | vanille-ijs

Moelleux au chocolat * (20 min. bereidingstijd) €19
Caraïbe chocolade 66% | specerijenpoeder | vanille-roomijs

Kazen om van te snoepen

Les fromages…’ by Michel Van Tricht €24
‘I love cheese‘
degustatie ambachtelijk gerijpte kazen |
carrousel garnituren | noten- en rozijnenbrood


Kaviaar-bar

Puur verwennerij

Kaviaar komt van het Perzische woord ‘Khag-var’ en staat synoniem voor kracht. De kaviaar die u bij ons kan degusteren werd geselecteerd door de Iraanse kaviaarkenner Sepi Sedaghatnia.

U kan genieten van een welbepaalde kaviaar of de verschillende soorten naast elkaar proeven. We bereiden ook graag voor u een Pomme Moscovite met de kaviaar die u verkiest. Natuurlijk is het ook mogelijk uw gerecht een extra dimensie te geven met een kaviaar-touch.


Royal Baeri kaviaar

Deze kaviaar heeft kleine, licht- tot donkergrijze eitjes met een heerlijke smaak. Dit is een must voor elke beginner die zich door de authentieke smaak van kaviaar wil laten verwennen.

  • 20gr €58 | 40gr €99 – Pomme Moscovite 20gr €59
Russian Oscietra kaviaar

Donker tot licht bruine kleur. Zijn korrel onderscheidt zich door zijn groene glans. Middelgrote eitjes met een dunne huid. Gladde, fluweelzachte textuur en een prachtig aroma.

  • 20gr €65 | 40gr €119 – Pomme Moscovite 20gr €65
Imperial kaviaar

Dit is de gladste kaviaar met een complexe waaier aan ziltige toetsen, barstensvol smaken uit de zee. De ware kenners zien dadelijk het verschil door de grote glimmende eitjes. Met zijn exquise, rijke en sublieme smaak eist hij de absolute top op van de kaviaar-kunst en is slechts beperkt verkrijgbaar.

  • 20gr €75 | 40gr €149 – Pomme Moscovite 20gr €75
Beluga kaviaar

De Beluga kaviaar heeft de grootste en de fluweelzachtste ei-parels, ze zijn licht- tot donkergrijs van kleur. Dit maakt van de Beluga een unieke en zo bijzondere kaviaar. Zijn complexe smaak in de mond zorgt voor een zeer intense ‘flavour’ die door de ingewijde kaviaar-liefhebbers enorm wordt geapprecieerd.

  • 20gr €135 | 40gr €259 – Pomme Moscovite 20gr €135

Degustatie kaviaar

Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial

  • 3 x 10gr €98 p.p. – minimum per 2 personen te bestellen


Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial | Belluga

  • 4 x 10gr €159p.p. – minimum per 2 personen te bestellen