à la Carte
Om te starten
Bij ‘à la carte lunch | diner gaan we er van uit dat u start met één van deze voorgerechten.
Gillardeau oesters n°4 (6 stuks) ‘natuur’ €39
Tartaar en flan langoustine | doperwt | beukenzwam | €45
krokant Parmezaanse kaas | ponzu | hijiki algen
Marbré van bio ganzenlever | kweepeer | zwarte truffel | €42
gemarineerde muskaatdruif | briochebrood | balsamico late oogst appel
Gambero Rosso di Mazara | carpaccio | avocado | zilte groenten | €46
groene appel | lente-ui | vadouvancrème
Gebakken langoustine | Cévennes ui | à la minute infusie bospaddestoelen €59
pot pourri gedroogde bloemen
optie: met kaviaar-touch: u kiest zelf de gewenste kaviaar (zie kaviaar-bar)
In primeur: hopscheuten by Jelle Temmerman
Hopscheuten | gepocheerd Marigold-ei | crème groene kruiden | €52
mousseline | jus Hoegaarden bier
Hopscheuten | gepocheerd Marigold-ei | lauw-warme Noordzeekrab | €59
bieslook | schaaldierenjus
‘Gina’s choice’
Om te starten
Gemarineerde Mechelse asperges | nori | escabeche beukenzwam | €34
doperwten | kaffir emulsie
Groene Pertuis asperge | daslook | zilverui | €34
zuurdesemtoast | jus morieljes en Noilly Prat
Hopscheuten | gepocheerd Marigold-ei | crème groene kruiden | €52
mousseline | jus Hoegaarden bier
Als vervolg
Ceci n’est pas un risotto! €36
Knolselder | Noirmoutier aardappel | wintertruffel |
passievrucht | crème en krokant Old Farmdal kaas
Pithivier | eekhoorntjesbrood | knolselder | €38
jus morieljes & Noilly Prat
Kaviaar-bar
Puur verwennerij
Kaviaar komt van het Perzische woord ‘Khag-var’ en staat synoniem voor kracht. De kaviaar die u bij ons kan degusteren werd geselecteerd door de Iraanse kaviaarkenner Sepi Sedaghatnia.
U kan genieten van een welbepaalde kaviaar of de verschillende soorten naast elkaar proeven. We bereiden ook graag voor u een Pomme Moscovite met de kaviaar die u verkiest. Natuurlijk is het ook mogelijk uw gerecht een extra dimensie te geven met een kaviaar-touch.
Royal Baeri kaviaar
Deze kaviaar heeft kleine, licht- tot donkergrijze eitjes met een heerlijke smaak. Dit is een must voor elke beginner die zich door de authentieke smaak van kaviaar wil laten verwennen.
- 20gr €58 | 40gr €99 – Pomme Moscovite 20gr €59
Russian Oscietra kaviaar
Donker tot licht bruine kleur. Zijn korrel onderscheidt zich door zijn groene glans. Middelgrote eitjes met een dunne huid. Gladde, fluweelzachte textuur en een prachtig aroma.
- 20gr €65 | 40gr €119 – Pomme Moscovite 20gr €65
Imperial kaviaar
Dit is de gladste kaviaar met een complexe waaier aan ziltige toetsen, barstensvol smaken uit de zee. De ware kenners zien dadelijk het verschil door de grote glimmende eitjes. Met zijn exquise, rijke en sublieme smaak eist hij de absolute top op van de kaviaar-kunst en is slechts beperkt verkrijgbaar.
- 20gr €75 | 40gr €149 – Pomme Moscovite 20gr €75
Beluga kaviaar
De Beluga kaviaar heeft de grootste en de fluweelzachtste ei-parels, ze zijn licht- tot donkergrijs van kleur. Dit maakt van de Beluga een unieke en zo bijzondere kaviaar. Zijn complexe smaak in de mond zorgt voor een zeer intense ‘flavour’ die door de ingewijde kaviaar-liefhebbers enorm wordt geapprecieerd.
- 20gr €135 | 40gr €259 – Pomme Moscovite 20gr €135
Degustatie kaviaar
Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial
- 3 x 10gr €98 p.p. – minimum per 2 personen te bestellen
Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial | Belluga
- 4 x 10gr €159p.p. – minimum per 2 personen te bestellen