à la Carte

Om te starten
Bij ‘à la carte lunch | diner gaan we er van uit dat u start met één van deze voorgerechten.
Gillardeau oesters nr. 3 (6 stuks)* ‘puur natuur’ €38
Zeeuwse oesters 0000 (6 stuks) ‘puur natuur’ €39
Handgepelde Noordzeegarnalen | tomaatvariëteiten | zilte groenten | crème eidooier ‘Marigold’ | basilicum olie €42
Terinne & ganache bio ganzenlever | kweepeer |
bittere chocolade | briochebrood |
lichte siroop pommes tardives €45
Carpaccio gambero rosso di Mazara | groene kruiden |
avocado | gekonfijte citroen | ijzerkruid crème |
zure room met Royal Baeri kaviaar €49
Langoustine uit Guilvinec kort gebakken |
asperge | Planifolia Black vanille |
duindoornbes | lardo di Colonnata €55
*met kaviaar-touch: kies zelf uw gewenste kaviaar
Bijzonder
Gelakte witte asperge | Ito Wagyu A3 op Japanse bbq bereid
en z’n tartaar | gyoza | Tomasu soja ‘sweet and spicy’ €52

‘Gina’s choice’
Om te starten
Avocado tartaar | krokante parmezaan | daikon en komkommer | vadouvan vinaigrette €28
Taste of spring!
In broodkruim gebakken groene Pertuis asperge |
daslook | doperwten | bouillon gepofte Cévennes ui €36
Witte asperges à la Flamande | Marigold-ei |
frisse kruiden uit de moestuin | blanke botersaus €39
Als vervolg
The Cube
traag gekonfijte en gelakte aubergine | crème mango | sesam |
gefermenteerde puntpaprika | chukka vinaigrette €34
Artisjok ‘all the way’ | Parmezaanse kaas | zwarte olijf |
jonge scheuten uit de moestuin | jus barigoule. €38


Kaviaar-bar
Puur verwennerij
Kaviaar komt van het Perzische woord ‘Khag-var’ en staat synoniem voor kracht. De kaviaar die u bij ons kan degusteren werd geselecteerd door de Iraanse kaviaarkenner Sepi Sedaghatnia.
U kan genieten van een welbepaalde kaviaar of de verschillende soorten naast elkaar proeven. We bereiden ook graag voor u een Pomme Moscovite met de kaviaar die u verkiest. Natuurlijk is het ook mogelijk uw gerecht een extra dimensie te geven met een kaviaar-touch.
Royal Baeri kaviaar
Deze kaviaar heeft kleine, licht- tot donkergrijze eitjes met een heerlijke smaak. Dit is een must voor elke beginner die zich door de authentieke smaak van kaviaar wil laten verwennen.
- 20gr €52 | 40gr €99 – Pomme Moscovite 20gr €59
Russian Oscietra kaviaar
Donker tot licht bruine kleur. Zijn korrel onderscheidt zich door zijn groene glans. Middelgrote eitjes met een dunne huid. Gladde, fluweelzachte textuur en een prachtig aroma.
- 20gr €58 | 40gr €109 – Pomme Moscovite 20gr €65
Imperial kaviaar
Dit is de gladste kaviaar met een complexe waaier aan ziltige toetsen, barstensvol smaken uit de zee. De ware kenners zien dadelijk het verschil door de grote glimmende eitjes. Met zijn exquise, rijke en sublieme smaak eist hij de absolute top op van de kaviaar-kunst en is slechts beperkt verkrijgbaar.
- 20gr €65 | 40gr €129 – Pomme Moscovite 20gr €75
Beluga kaviaar
De Beluga kaviaar heeft de grootste en de fluweelzachtste ei-parels, ze zijn licht- tot donkergrijs van kleur. Dit maakt van de Beluga een unieke en zo bijzondere kaviaar. Zijn complexe smaak in de mond zorgt voor een zeer intense ‘flavour’ die door de ingewijde kaviaar-liefhebbers enorm wordt geapprecieerd.
- 20gr €125 | 40gr €249 – Pomme Moscovite 20gr €135
Degustatie kaviaar
Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial
- 3 x 10gr €89 p.p. – minimum per 2 personen te bestellen
Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial | Belluga
- 4 x 10gr €149p.p. – minimum per 2 personen te bestellen