Green DNA
Hier ontkiemt onze passie voor het koken…
Hofke van Bazel mag voortaan een gloednieuwe groene Michelinster uithangen. De prestigieuze culinaire gids heeft voor het eerst tien restaurants bekroond die zich inzetten voor een duurzame aanpak van de gastronomie. Het Hofke van Bazel krijgt de ster omwille van de eigen moestuin en het vegetarisch alternatief dat chef Kris De Roy aanbiedt op de menukaart.
De moestuin
Chef Kris De Roy werkt hier – op dit prachtig stuk poldergrond – enorm gedreven aan zijn droomproject.
Hij ontwikkelt er met veel volharding zijn eigen biologische groenteen kruidentuin. Buiten in de pure natuur gepassioneerd werken aan de ‘geboorte’ van top-ingrediënten, dat is zijn absolute drijfveer!
De échte gastronomie begint altijd op het veld!
Foodlovers in actie…
Ze hebben de zaden en de plantjes gekoesterd op het veld. Vreugdevol zien ze het eerste groen ontluiken en bewonderen ze de frêle bloemen die het groene landschap kleuren.
Terwijl de natuur haar gang gaat, ontwikkelen de chefs gedreven hun nieuwe gerechten, zinspelend op de oogst van hun kersverse seizoens-ingrediënten. Uw zintuigen verrassen met de kracht van pure smaken uit de natuur is het opzet.
Welkom… proef en geniet!
Green star
Hofke van Bazel mag voortaan een gloednieuwe
groene Michelinster uithangen. De prestigieuze
culinaire gids heeft voor het eerst tien restaurants
bekroond die zich inzetten voor een duurzame
aanpak van de gastronomie.
Hofke van Bazel kreeg deze ster omwille van
de eigen moestuin en het vegetarisch alternatief
dat chef Kris De Roy aanbiedt op de menukaart.