Menu’s
![](https://hofkevanbazel.be/media/A7V04700-1056x1320.jpg)
Business lunch
Quick & tasty inspiratie van de dag,
licht en frivool gebracht in 2 gangen
Elke middag (behalve zaterdag en zondag)
Business lunch €59
Bazel proeft
Menu samengesteld volgens dagelijkse marktaanvoer,
met plukverse desnoods ingrediënten, geserveerd in 3 gangen.
Elke middag en avond (behalve zaterdag).
Bazel proeft €79
![](https://hofkevanbazel.be/media/59-1056x1320.png)
Gina’s choice 🍀 menu
Gemarineerde Mechelse asperges | nori | escabeche beukenzwam |
doperwten | kaffir emulsie | Tomasu sojasaus
Leve de tomaat | gekonfijte ananastomaat |
gemarineerde & krenten datterini-tomaat |
bouillon tomaat
Signature gerecht chef Kris De Roy (+€34)
Mechelse asperges | crème zilte groenten |
gerookte & gekarameliseerde eidooier Marigold
Mangosorbet | granité groene appel en zurkel |
spicy engelenhaar
Ragoût witte & groene asperges | weidekringzwam |
tuinbonen | bonenkruid | zomertruffel
Delicious options
Sweet n°1: krokante cilinder | ijsgekoelde rozemarijn |
framboos | vanillemascarpone (+€17)
Say cheese: ambachtelijk gerijpte kazen & garnituren (+€19)
Macadamianoot | gemarineerde en meringue druif | limoen |
ijsroom Griekse yoghurt | Pisco sour