Menu’s
Omnistotae que dolestio tecesti atiatur restis con estio. Et dolorrum doluptate vendae volum hil in nonsequam nonecte mperrum ullaboreped eos sam eaquae

Business lunch
Quick & tasty inspiratie van de dag,
licht en frivool gebracht in 2 gangen
Elke middag (behalve zaterdag en zondag)
Business lunch €48
Bazel proeft
Menu samengesteld volgens dagelijkse marktaanvoer, met plukverse desnoods ingrediënten, geserveerd in 3 gangen. Elke middag en avond (behalve zaterdag).
Bazel proeft €68

‘Gina’s choice’
Carpaccio tomaat uit eigen moestuin |
komkommer | vadouvan-olie met appel
en Japanse kerrie | crumble brioche
Bretoense artisjok | Parmezaanse kaas |
jus weidekringzwammen | daslook kappertjes | zomertruffel
Signature gerecht chef Kris De Roy (+€24)
Flan en gepofte Cevennes ui | groene kruidencrème |
citroenolie met crispy quinoa en vintage soja
Sorbet van rozemarijn & limoen |
ijsgekoelde honingparfait | balsamico
Gelakte aubergines | Siciliaanse caponata |
mimolette kaas | gemarineerde mergpompoen |
chuka vinaigrette
Delicious options…
Sweet n°1 | vanille chibouste |
rode vruchten | rabarber | basilicum (+€15 )
Say cheese | ambachtelijk gerijpte kazen en garnituren (+€17 )
Dessert Ispahan
Framboos | roos | lychee |
ijsroom van basmati rijst | saffraan uit de Azoren
Menu 5-gangen €95
Gepaste wijnen 5g €39 – 6g €48
(selectie wijnen geserveerd t/m het hoofdgerecht)