Business lunch

Quick & tasty inspiratie van de dag,
licht en frivool gebracht in 2 gangen
Elke middag (behalve zaterdag en zondag)

Business lunch €48


Bazel proeft

Menu samengesteld volgens dagelijkse marktaanvoer, met plukverse desnoods ingrediënten, geserveerd in 3 gangen. Elke middag en avond (behalve zaterdag).

Bazel proeft €68

Degustatiemenu

We believe in delicious moments!

Gambero rosso di Mazara: tartaar – carpaccio – flan & cappuccino | ijzerkruid créme | vinaigrette tomaat met basilicum en dragon

100% groen – Taste of autumn!  Knolselder telkens anders | gebakken eekhoorntjesbrood | beukenzwammen | herfsttruffel

Signature gerecht chef Kris De Roy (+€32)  Sint Jakobsvrucht uit Dieppe | butternutpompoen | luchtige hazelnootboter | koraaljus | kerrie-olie

Belgian owl
citroen – appelsorbet | whisky sour | basilicum | citroengras | kletskop-koekje

Fazant uit de Polders | tarte Tatin Brussels lof & ricotta |
veenbessen | hoorn des overvloeds | sauce Marquisat

Delicious options…
Sweet n°1  ‘under the fig tree’ 

carpaccio – ijsroom – mascarpone van vijg | specerijen | krokante cannelloni (+€15 ) Say cheese | ambachtelijk gerijpte kazen en garnituren (+€17 )

Geroosterde pinda | karamel | chocolade ‘Pure Caraïbes’ | ijsroom doyennepeer en Griekse yoghurt | gerijpte balsamico

Menu 5-gangen €98
Gepaste wijnen 5g €39 – 6g €48
(selectie wijnen geserveerd t/m het hoofdgerecht)

‘Gina’s choice’

Avocado tartaar | krokante parmezaan | daikon en komkommer  | vadouvan vinaigrette

Taste of autumn!  Knolselder telkens anders | gebakken eekhoorntjesbrood | beukenzwammen | herfsttruffel

Signature gerecht chef Kris De Roy (+€24) ‘The Cube’ traag gekonfijte en gelakte aubergine | crème en gedroogde abrikoos | gefermenteerde puntpaprika 

Belgian owl
whisky sour | basilicum | citroengras | kletskop-koekje

Tarte tatin grondwitloof en buffel ricotta | hoorn des overvloed | kweepeer | ‘late harvest’ appelsiroop 

Delicious options…

Sweet n°1  ‘under the fig tree’  carpaccio – ijsroom – mascarpone van vijg | specerijen | krokante cannelloni  (+€15 ) Say cheese | ambachtelijk gerijpte kazen en garnituren (+€17 )

Geroosterde pinda | karamel | chocolade ‘Pure Caraïbes’ | ijsroom doyennepeer en Griekse yoghurt | gerijpte balsamico

Menu 5-gangen €98
Gepaste wijnen 5g €39 – 6g €48
(selectie wijnen geserveerd t/m het hoofdgerecht)