Menu’s

Omnistotae que dolestio tecesti atiatur restis con estio. Et dolorrum doluptate vendae volum hil in nonsequam nonecte mperrum ullaboreped eos sam eaquae

Business lunch

Quick & tasty inspiratie van de dag,
licht en frivool gebracht in 2 gangen
Elke middag (behalve zaterdag en zondag)

Business lunch €48


Bazel proeft

Menu samengesteld volgens dagelijkse marktaanvoer, met plukverse desnoods ingrediënten, geserveerd in 3 gangen. Elke middag en avond (behalve zaterdag).

Bazel proeft €68

Degustatiemenu

Fingerfood & amuses ‘Gina’s choice’

Tomaat eigen oogst ‘all the way’ | yellowfin tonijn |
pan cristal | avocado | vadouvancrème

100% groen – Vive le radis! 
Gemarineerde Aziatische radijsvariëteiten | verse hoeve kaas | crumble zwarte olijf | potpourri van bloemen uit de moestuin | vinaigrette met vlierbloesem & Granny Smith appel

Signature gerecht chef Kris De Roy (+€32) 
Langoustine uit Guilvinec op de bbq en in tartaar | 
gepofte Cevennes ui | schaaldieren-olie met crispy quinoa

Fresh Ice tea
perziksorbet | citruskaramel | kombucha van Earl grey thee

Gebakken wilde eend | eidooierzwam & aubergine | verse amandel | abrikoos | Madeirajus met truffel

Delicious options…
Sweet n°1 | kruisbes | rode vruchten | 
vanille chibouste | basilicum (+€15 )
Say cheese: ambachtelijk gerijpte kazen | begeleidende garnituren (+€17 )

Dessert Ispahan
Framboos | roos | lychee | mascarpone-crème |
ijsroom van jasmijn rijst | saffraan uit de Azoren

Menu 5-gangen €98
Gepaste wijnen 5g €39 – 6g €48
(selectie wijnen geserveerd t/m het hoofdgerecht)

‘Gina’s choice’

Carpaccio tomaat uit eigen moestuin |
komkommer | vadouvan-olie met appel
en Japanse kerrie | crumble brioche

Vive le radis!  
Gemarineerde Aziatische radijsvariëteiten | verse hoeve kaas | crumble zwarte olijf | potpourri van bloemen uit de moestuin | vinaigrette met vlierbloesem & Granny Smith appel

Signature gerecht chef Kris De Roy (+€24)
Bretoense artisjok | Parmezaanse kaas |
jus weidekringzwammen | daslook kappertjes | zomertruffel

Sorbet van rozemarijn & limoen |
ijsgekoelde honingparfait | balsamico

Gelakte aubergines | Siciliaanse caponata |
mimolette kaas | gemarineerde mergpompoen |
chuka vinaigrette

Delicious options…
Sweet n°1 | kruisbes | rode vruchten | vanille chibouste | basilicum (+€15 )
Say cheese | ambachtelijk gerijpte kazen en garnituren (+€17 )

Dessert Ispahan
Framboos | roos | lychee | mascarpone-crème |
ijsroom van jasmijn rijst | saffraan uit de Azoren

Menu 5-gangen €98
Gepaste wijnen 5g €39 – 6g €48
(selectie wijnen geserveerd t/m het hoofdgerecht)