Suites

Naast het restaurant ligt Suite & B, de gastensuites van Hofke van Bazel. De suites ogen modern landelijk en bijzonder romantisch.

De suites zijn uiterst comfortabel en luxueus. U kunt er dus niet alleen overnachten, maar ook dineren; een unieke private dining-formule kan voorzien worden.

Ook ons gloednieuw pand Le Relais de Bazel bezit twee mooie moderne suites alsook een exclusieve loft, voorzien van alle luxe en comfort.

De kamers

De suites zijn uiterst comfortabel en luxueus. U kunt er dus niet alleen overnachten, maar ook dineren; een unieke private dining-formule kan voorzien worden.

Jolie XIIII heeft een privéterras, waar u heerlijk op kunt ontbijten met uitzicht op het middeleeuwse dorpsplein.

Délice X is een duplex met veel licht en ruimte.


Le Relais de Bazel – ons gloednieuw pand

Suite La cinq – biedt u een prachtig zicht op het mooie kerkplein van het pittoreske dorp Bazel alsook op onze rustgevende tuinen. U geniet van een luxueus, eigentijds maar vooral cosy interieur. Relax in een ruime badkamer met regendouche en XL-ligbad.

Suite Manon – is een luxueuze en eigentijdse suite heeft u een prachtig uitzicht op het middeleeuws dorpsplein en zal een spiegelende lichtinval u zeker charmeren. Geniet van een sfeervol warm velours interieur en kom tot rust in de majestueuze badkamer met zicht op onze siertuinen.

Le Loft au 5IEME ciel – Ultieme loft-beleving met een adembenemend uitzicht. Exclusieve rooftop suite met een spectaculair groot zonneterras rondom. Beleef een ontspannen moment in deze eigentijds highend loft waar u zich in de zevende hemel waant.

Prijzen

Suite Delice X of Suite Jolie XIIII

Sinds 2012, maken deze twee authentiek ingerichte
suites deel uit van onze charmante setting. Leuke suites rechtstreeks aanpalend aan het restaurant.

€209 | nacht 


Suite Manon – Suite La Cinq

Suites ingericht anno 2022, in ons nieuw pand Le Relais de Bazel. Luxueuze en eigentijdse suites met zicht op het pittoreske kerkplein en ook op onze siertuinen.

€289 | nacht 


Le Loft au 5IEME ciel

Sinds 2022, in ons nieuw pand Le Relais de Bazel.
Onze exclusieve loft met adembenemend uitzicht. (zie foto links).

€389 | nacht 

t

Hofke van Bazel ontbijt

€32 | per persoon 

Natuurlijk kan u de dag ook beginnen
met een luxe champagne ontbijt!

Fijn om te weten

Check in: vanaf 16u
Check out: omstreeks 11u

De timing van het ontbijt wordt met u aan de vooravond besproken. Er wordt een heerlijk ontbijt voorzien,
tussen 9.00 en 11.00 uur.

Enjoy private dining!

Sinds jaren kan u bij ons genieten van ‘private dining’:
een unieke privé restaurantbeleving in uw suite! Onze gasten laten proeven van Fine dining in alle intimiteit -in een cosy, luxueuze kamer- is al lang één van onze troeven.

U kan altijd zo’n verwenmoment bij ons inplannen.
Het kan zo zalig zijn om volledig tot rust te komen in het landelijke & rustgevende Bazel om dan s’avonds bij ons te genieten van een heerlijk diner.

Gun je partner en jezelf een mooi ‘wij samen’-moment!