Om te starten

Bij ‘à la carte lunch | diner gaan we er van uit dat u start met één van deze voorgerechten.

Gillardeau oesters n°4 (6 stuks) ‘natuur’ €42

Tartaar tonijn | mojama de atún | furikake biscuit | €39
crème geroosterde sesam & ingelegde gember |
angel hair | chuka vinaigrette

Carpaccio langoustine uit Guilvinec | meat radish | €49
yuzu | zeetruffel | pane carasau | ponzu vinaigrette

Ganzenlever | kweepeer | cacao Pur Caraïbe | €48
mostarda | briochebrood | late oogst appel balsamico

Carpaccio van Gambero Rosso di Mazara | avocado | hijiki | €52
gepickelde meat radish | crème groene kruiden | vadouvan vinaigrette

Hopscheuten | gepocheerd Marigold-ei | mousseline | €55
crème groene kruiden | jus Hoegaarden bier

Hopscheuten | wit bier | gerookte Oosterschelde paling | €59
zuurdesemtoast | gepocheerd Marigold-ei | mousseline | 
gekonfijte cedraat

Als vervolg

Zee

Wilde zeebaarsfilet | ragoût morieljes | nori | €59
butternut pompoen | winterprei | parmezaancrème

Op de graat gebakken Noordzeetong | Meyer-citroen | shiitake | €69
compote spicy tomaat | artisjok | jus dashi | grijze garnaal

Gevogelde

Eendenborst uit de Landes | wortel ‘all the way‘ | beukenzwam | €55
komijn | crème groene kruiden | gevogeltejus met szechuan peper

Land

Gebakken kalfszwezerik | koffiekruiden | knolselder | €59
morieljes | Wase graanmosterd | wintertruffeljus

Ierse Ribeye | gebakken rode ui | dragon | kleuren wortel | €56
pommes pont-neuf | jus sjalot & rundsmerg

Japanse Wagyu Kagoshima A4* €109
Gebakken rode ui | dragon | kleuren wortel |
pommes pont-neuf | jus sjalot & rundsmerg

‘Gina’s choice’

Om te starten

Dry aged beetroot carpaccio en z’n crème | €32
dulses kaas | vadouvan vinaigrette 

Butternut pompoen | Noirmoutier aardappel | €34
passievrucht | prei | wintertruffel 

Hopscheuten | gepocheerd Marigold-ei |  mousseline | €55
crème groene kruiden | jus Hoegaarden bier

Als vervolg

Geroosterde knolselderijbereidingen | Cevenne-ui | €36 crumble parmezaan | luchtige hazelnootboter | vijgenblad-olie

Gebakken en gelakte aubergine | gemarineerde courgette | €36
beukenzwam | crème yuzu & chili | chuka vinaigrette 

Let it be sweet

Healthy by nature | puur fruit €19
eventueel met ijsroom of sorbet

Mandarijn frozen & more | gember | €18
crème mascarpone | ijzerkruid-ice tea

Parel mascarpone en saffraan | gelei mango | cremeux limoen | €19
biscuit pistachenoot | ijsgekoelde passievrucht

Dame Blanche €21
À la minute gedraaid vanilleijs | lekker bourgondisch

Café glacé ‘classic way’ €18
vanille-ijs | Arabica koffie

Sabayon €18
Luchtige Italiaanse ‘Zabaglione’ | Marsala-wijn | vanille-ijs

Moelleux au chocolat * (20 min. bereidingstijd) €21
Caraïbe chocolade 66% | specerijenpoeder | vanille-roomijs

Kazen om van te snoepen

Les fromages…’ by Michel Van Tricht €26
     ‘I love cheese‘
     degustatie ambachtelijk gerijpte kazen | 
     carrousel garnituren | noten- en rozijnenbrood


Kaviaar-bar

Puur verwennerij

Kaviaar komt van het Perzische woord ‘Khag-var’ en staat synoniem voor kracht. De kaviaar die u bij ons kan degusteren werd geselecteerd door de Iraanse kaviaarkenner Sepi Sedaghatnia.

U kan genieten van een welbepaalde kaviaar of de verschillende soorten naast elkaar proeven. We bereiden ook graag voor u een Pomme Moscovite met de kaviaar die u verkiest. Natuurlijk is het ook mogelijk uw gerecht een extra dimensie te geven met een kaviaar-touch.


Royal Baeri kaviaar

Deze kaviaar heeft kleine, licht- tot donkergrijze eitjes met een heerlijke smaak. Dit is een must voor elke beginner die zich door de authentieke smaak van kaviaar wil laten verwennen.

  • 20gr €58 | 40gr €99 – Pomme Moscovite 20gr €59
Russian Oscietra kaviaar

Donker tot licht bruine kleur. Zijn korrel onderscheidt zich door zijn groene glans. Middelgrote eitjes met een dunne huid. Gladde, fluweelzachte textuur en een prachtig aroma.

  • 20gr €65 | 40gr €119 – Pomme Moscovite 20gr €65
Imperial kaviaar

Dit is de gladste kaviaar met een complexe waaier aan ziltige toetsen, barstensvol smaken uit de zee. De ware kenners zien dadelijk het verschil door de grote glimmende eitjes. Met zijn exquise, rijke en sublieme smaak eist hij de absolute top op van de kaviaar-kunst en is slechts beperkt verkrijgbaar.

  • 20gr €75 | 40gr €149 – Pomme Moscovite 20gr €75
Beluga kaviaar

De Beluga kaviaar heeft de grootste en de fluweelzachtste ei-parels, ze zijn licht- tot donkergrijs van kleur. Dit maakt van de Beluga een unieke en zo bijzondere kaviaar. Zijn complexe smaak in de mond zorgt voor een zeer intense ‘flavour’ die door de ingewijde kaviaar-liefhebbers enorm wordt geapprecieerd.

  • 20gr €135 | 40gr €259 – Pomme Moscovite 20gr €135

Degustatie kaviaar

Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial

  • 3 x 10gr €98 p.p. – minimum per 2 personen te bestellen


Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial | Belluga

  • 4 x 10gr €159p.p. – minimum per 2 personen te bestellen