Bij ‘à la carte lunch | diner gaan we er van uit dat u start met één van deze voorgerechten. Beschikbaar vanaf 16 juni
Gillardeau oesters n°4 (6 stuks) ‘natuur’ €42
Bells Isle oester | hijiki | wakamé | algenbiscuit | €45
gerookte Oosterscheldepaling | ponzu-vinaigrette
eventueel met touch of caviar 10gr à €19
Ongeforceerde bio ganzenlever | carpaccio vijgen | €48
gerookte Oosterscheldepaling | vijgenbalsamico
Tartaar gambero rosso di Mazara | krokante aardappel cannelloni | €52
crème wasabi | gelei gemarineerde gember |
coulis gazpacho | fingerlime
Sint-Jakobsvrucht uit Dieppe twee bereidingen:
gebakken | Brussels lof | hazelnoot | lardo di Colonnata | koraaljus €59
carpaccio | gekonfijte Amalfi citroen | brioche toast
XXL Langoustine uit Guilvinec | Cevennes ui | €72
bouillon van geroosterde ui in Cona bereid |
pot pourri gedroogde bloemen & kruiden uit eigen moestuin
Zee
Ossobuco van zeeduivel ‘vis van het jaar’ | fijne sjalot | €65
jonge spinazie | basilicum | jus bouillabaisse
Noordzeetong meunière gebakken | duxelle bospaddestoelen | €69
kokkels | escabeche eidooierzwam | beurre blanc
Op graat gebakken wilde tarbot | knolselder | €89
wortel | Dijonaisesaus
Wildseizoen 2025
Op zijn geheel gebraden fazantenhen: €65
bereid à la Brabançonne of à la Marquisat |
veenbessen | Brussels lof | bospaddestoelen
-per twee personen te bestellen –
In cocotte gebakken grijspoot patrijs | veenbessen | knolselder | €72
savooikool | appel eigen oogst | jus natuur
(per 2 personen te bestellen)
Land
Gebakken kalfszwezerik | koffiekruiden | Parmezaan | €59
eekhoorntjesbrood | kervelwortel | herfsttruffel
Ierse Ribeye | gebakken rode ui | dragon | kleuren wortel | €58
pommes pont-neuf | jus rode wijn & sjalot
Ito Wagyu Kagoshima 5+* €109
Gebakken rode ui | dragon | kleuren wortel |
pommes pont-neuf | jus rode wijn & sjalot
*dit bijzonder exclusief vlees is helaas niet altijd verkrijgbaar.
*dit bijzonder exclusief vlees is helaas niet altijd verkrijgbaar.
Om te starten
Autumn super food €39
rode biet | quinoa | granaatappel | kikkererwt
Gebakken eekhoorntjesbrood | zuurdesem toast | hummus | €39
hoorn des overvloeds | herfstragoût bospaddestoelen
Als vervolg
Geglaceerde kleurenwortel | zilveruitjes | gekonfijte sinaasappel | €38
ingelegde mosterdzaadjes | vinaigrette rode ui
Pithivier | in korstdeeg bereide knolselder | €42
duxelle wilde paddenstoelen | ragoût eekhoorntjesbrood |
hersttruffel uit Abbruzzo
Healthy by nature | puur fruit €19
optioneel met ijsroom of sorbet (+€5)
Citroensorbet | granité gember en honing | €18
zuringblad | verveine
Hefstfruit eigen oogst | vanille en zwoele kruiden | €19
appel-limoen sorbet
Dame Blanche €21
à la minute gedraaid vanilleijs | lekker bourgondisch
Café glacé ‘classic way’ €19
vanille-ijs | Arabica koffie
Sabayon €20
luchtige Italiaanse ‘Zabaglione’ | Marsala-wijn | vanille-ijs
Moelleux au chocolat * (20 min. bereidingstijd) €21
Caraïbe chocolade 66% | specerijenpoeder | vanille-roomijs
Sweet velvet €21
Crème brûlée dulce de leche | vanille mascarpone |
chocolade Equatoriale | amandel | douglassparolie
Les fromages…’ by Michel Van Tricht €27
‘I love cheese‘
degustatie ambachtelijk gerijpte kazen |
carrousel garnituren | noten- en rozijnenbrood
Kaviaar komt van het Perzische woord ‘Khag-var’ en staat synoniem voor kracht. De kaviaar die u bij ons kan degusteren werd geselecteerd door de Iraanse kaviaarkenner Sepi Sedaghatnia.
U kan genieten van een welbepaalde kaviaar of de verschillende soorten naast elkaar proeven. We bereiden ook graag voor u een Pomme Moscovite met de kaviaar die u verkiest. Natuurlijk is het ook mogelijk uw gerecht een extra dimensie te geven met een kaviaar-touch.
Deze kaviaar heeft kleine, licht- tot donkergrijze eitjes met een heerlijke smaak. Dit is een must voor elke beginner die zich door de authentieke smaak van kaviaar wil laten verwennen.
20gr €58 | 40gr €99 – Pomme Moscovite 20gr €69
Donker tot licht bruine kleur. Zijn korrel onderscheidt zich door zijn groene glans. Middelgrote eitjes met een dunne huid. Gladde, fluweelzachte textuur en een prachtig aroma.
20gr €65 | 40gr €119 – Pomme Moscovite 20gr €69
Dit is de gladste kaviaar met een complexe waaier aan ziltige toetsen, barstensvol smaken uit de zee. De ware kenners zien dadelijk het verschil door de grote glimmende eitjes. Met zijn exquise, rijke en sublieme smaak eist hij de absolute top op van de kaviaar-kunst en is slechts beperkt verkrijgbaar.
20gr €75 | 40gr €149 – Pomme Moscovite 20gr €79
De Beluga kaviaar heeft de grootste en de fluweelzachtste ei-parels, ze zijn licht- tot donkergrijs van kleur. Dit maakt van de Beluga een unieke en zo bijzondere kaviaar. Zijn complexe smaak in de mond zorgt voor een zeer intense ‘flavour’ die door de ingewijde kaviaar-liefhebbers enorm wordt geapprecieerd.
20gr €135 | 40gr €259 – Pomme Moscovite 20gr €139
Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial
3 x 10gr €98 p.p. – minimum per 2 personen te bestellen
Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial | Belluga
4 x 10gr €159p.p. – minimum per 2 personen te bestellen