Om te starten

Bij ‘à la carte lunch | diner gaan we er van uit dat u start met één van deze voorgerechten. Beschikbaar vanaf 16 juni

Gillardeau oesters n°4 (6 stuks) ‘natuur’ €42

Bells Isle oester | hijiki | gerookte Oosterscheldepaling | €45
wakamé | algenbiscuit | ponzu-vinaigrette

Ongeforceerde bio ganzenlever | carpaccio vijgen | €48
gerookte Oosterscheldepaling | vijgenbalsamico

Tartaar gambero rosso di Mazara | krokante aardappel cannelloni | €52
crème wasabi wortel | gelei gemarineerde gember |
coulis gazpacho | fingerlime

Sint-Jacobsvrucht uit Dieppe twee bereidingen: €59
gebakken | Brussels lof | hazelnoot | koraal jus
carpaccio | ingelegde Amalfi citroen | brioche toast

XXL Langoustine uit Guilvinec | Cevennes ui | €72
bouillon van geroosterde ui in Cona bereid |
pot pourri gedroogde bloemen & kruiden uit eigen moestuin

Als vervolg

Zee

Ossobuco van zeeduivel ‘vis van het jaar’ | fijne sjalot | €65
jonge spinazie | basilicum | jus bouillabaisse

Noordzeetong meunière gebakken | duxelle bospaddestoelen | €69
kokkels | escabeche eidooierzwam | beurre blanc

Op graat gebakken wilde tarbot | €89
knolselder en wortel | Dijonaisesaus

Wildseizoen 2025

Wilde colvert eend | knolselder | Parmezaan | zoete ui | €59
bereidingen vijgen uit onze tuinen | jus met specerijen

Op z’n geheel gebraden fazante hen: €65
bereid à la Brabançonne of à la Marquisat |
veenbessen | Brussels lof | bospaddestoelen

In cocotte gebakken grijspoot patrijs | veenbessen | knolselder |  €72
savooikool | appel eigen oogst | jus natuur

Land

Gebakken kalfszwezerik | koffiekruiden | Parmezaan | €59
eekhoorntjesbrood | kervelwortel | herfsttruffel

Ierse Ribeye | gebakken rode ui | dragon | kleuren wortel | €58
pommes pont-neuf | jus rode wijn & sjalot

Ito Wagyu Kagoshima 5+* €109
Gebakken rode ui | dragon | kleuren wortel |
pommes pont-neuf | jus rode wijn & sjalot

‘Gina’s choice’

Om te starten

Autumn super food €39
rode biet | quinoa | granaatappel | kikkererwt

Gebakken eekhoorntjesbrood | hummus | zuurdesem toast | €39
hoorn des overvloed | ragoût bospaddestoelen | herfsttruffel

Als vervolg

Geglaceerde kleurenwortel | zilveruitjes | gekonfijte sinaasappel | €38
ingelegde mosterdzaadjes | vinaigrette rode ui

Pithivier | in korstdeeg bereide knolselder | €42
duxelle wilde paddenstoelen | knolselder | 
hersttruffel uit Abbruzzo

Let it be sweet

Healthy by nature | puur fruit €19

Sorbet bosaardbeien | crème rabarber | €19
frozen emulsie olijfolie en pssievrucht | 
patulablad | granité gin ‘Wase Wolf’

Pizzetta van aardbeien | basilicum | €21
mascarpone | ijsgekoelde citroen

Hefstfruit eigen oogst | vanille en zwoele kruiden | €22
appel-limoen sorbet

Dame Blanche €21
à la minute gedraaid vanilleijs | lekker bourgondisch

Café glacé ‘classic way’ €18
vanille-ijs | Arabica koffie  

Sabayon €19
luchtige Italiaanse ‘Zabaglione’ | Marsala-wijn | vanille-ijs

Moelleux au chocolat * (20 min. bereidingstijd) €21
Caraïbe chocolade 66% | specerijenpoeder | vanille-roomijs

Hofkes waffle by ‘De Roy’ | Griekse yoghurt | €24
cremeux en ijs van framboos & roos | coulis met Banyuls

Kazen om van te snoepen

Les fromages…’ by Michel Van Tricht €29
     ‘I love cheese‘
     degustatie ambachtelijk gerijpte kazen | 
     carrousel garnituren | noten- en rozijnenbrood


Kaviaar-bar

Puur verwennerij

Kaviaar komt van het Perzische woord ‘Khag-var’ en staat synoniem voor kracht. De kaviaar die u bij ons kan degusteren werd geselecteerd door de Iraanse kaviaarkenner Sepi Sedaghatnia.

U kan genieten van een welbepaalde kaviaar of de verschillende soorten naast elkaar proeven. We bereiden ook graag voor u een Pomme Moscovite met de kaviaar die u verkiest. Natuurlijk is het ook mogelijk uw gerecht een extra dimensie te geven met een kaviaar-touch.


Royal Baeri kaviaar

Deze kaviaar heeft kleine, licht- tot donkergrijze eitjes met een heerlijke smaak. Dit is een must voor elke beginner die zich door de authentieke smaak van kaviaar wil laten verwennen.

  • 20gr €58 | 40gr €99 – Pomme Moscovite 20gr €59
Russian Oscietra kaviaar

Donker tot licht bruine kleur. Zijn korrel onderscheidt zich door zijn groene glans. Middelgrote eitjes met een dunne huid. Gladde, fluweelzachte textuur en een prachtig aroma.

  • 20gr €65 | 40gr €119 – Pomme Moscovite 20gr €65
Imperial kaviaar

Dit is de gladste kaviaar met een complexe waaier aan ziltige toetsen, barstensvol smaken uit de zee. De ware kenners zien dadelijk het verschil door de grote glimmende eitjes. Met zijn exquise, rijke en sublieme smaak eist hij de absolute top op van de kaviaar-kunst en is slechts beperkt verkrijgbaar.

  • 20gr €75 | 40gr €149 – Pomme Moscovite 20gr €79
Beluga kaviaar

De Beluga kaviaar heeft de grootste en de fluweelzachtste ei-parels, ze zijn licht- tot donkergrijs van kleur. Dit maakt van de Beluga een unieke en zo bijzondere kaviaar. Zijn complexe smaak in de mond zorgt voor een zeer intense ‘flavour’ die door de ingewijde kaviaar-liefhebbers enorm wordt geapprecieerd.

  • 20gr €135 | 40gr €259 – Pomme Moscovite 20gr €139

Degustatie kaviaar

Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial

  • 3 x 10gr €98 p.p. – minimum per 2 personen te bestellen


Royal Baeri | Russian Oscietra | Imperial | Belluga

  • 4 x 10gr €159p.p. – minimum per 2 personen te bestellen