Business lunch

Quick & tasty inspiratie van de dag,
licht en frivool gebracht in 2 gangen
Elke middag (behalve zaterdag en zondag)

Business lunch €65



Trilogy of taste menu

Menu samengesteld volgens dagelijkse marktaanvoer,
met plukverse desnoods ingrediënten, geserveerd in 3 gangen.
Elke middag en avond (behalve zaterdag).

Bazel proeft €89

Degustatiemenu

‘Catch of the Day’
North Sea crab salad | ponzu flan |
cucumber | vadouvan | salty vegetables |
crème crue with Manzanilla sherry*

Let’s go 100% green! 
Tortilla: flan of Noirmoutier potato & sweet onion |
fresh herb salad | basil oil |
roasted tomato and pepper compote

Peach and apricot sorbet |
‘Don Papa Sour’ granita | fresh sorrel varieties

Pan-seared Basque guinea fow l 
heirloom tomatoes | grilled spring onion |
blanquette of the leg | airy Choron sauce

Pavlova upside down | Basel strawberries |
lemon balm | mascarpone | ice-chilled lemon

Gina’s choice 🍀 menu

Gemarineerde radijs | Bella di Cerignola-olijf |
humus | groene kruidencrème |
vinaigrette appel, kikkererwt & pijpajuin

Gekonfijte aubergine | Siciliaanse caponata |
krokant en bouillon Parmezaanse kaas |
kruidensla | crème rozijnen

Sorbet perzik & abrikoos | granité ‘Don Papa Sour’ |
frisse zuringvariëteiten

Gebraiseerde Bretoense artisjok | slahart |
kapperbes | escabeche girelle eidooiererwten |
gebonden jus barrigoule

Pavlova upside down | Bazelse aardbeien |
citroenmelisse | mascarpone | ijsgekoelde citroen