Menu’s

Omnistotae que dolestio tecesti atiatur restis con estio. Et dolorrum doluptate vendae volum hil in nonsequam nonecte mperrum ullaboreped eos sam eaquae

Business lunch

Quick & tasty inspiratie van de dag,
licht en frivool gebracht in 2 gangen
Elke middag (behalve zaterdag en zondag)

Business lunch €48


Bazel proeft

Menu samengesteld volgens dagelijkse marktaanvoer, met plukverse desnoods ingrediënten, geserveerd in 3 gangen. Elke middag en avond (behalve zaterdag).

Bazel proeft €68

Degustatiemenu – vanaf 11 augustus

Fingerfood & amuses ‘Gina’s choice’

Tomaat eigen oogst ‘all the way’ | yellowfin tonijn |
pan cristal | avocado | vadouvancrème

Let’s go 100% green!
Bretoense artisjokbodem | truffel | Parmezaanse kaas | 
jus barigoule met weidekringzwam | Noilly Prat 

Signature gerecht chef Kris De Roy (+€32) 
Langoustine uit Guilvinec op de bbq en in tartaar | 
gepofte Cevennes ui | schaaldieren-olie met crispy quinoa

Fresh Ice tea
perziksorbet | citruskaramel | kombucha van Earl grey thee

Zomer reebok | eidooierzwam | verse amandel | 
abrikoos | madeirajus met zomertruffel

Delicious options…
Sweet n°1 | rabarber | rode vruchten | 
vanille chibouste | basilicum (+€15 )
Gebakken bio ganzenlever | kers | gekarameliseerde hazelnoot (+€19 )
Say cheese: ambachtelijk gerijpte kazen | begeleidende garnituren (+€17 )

Dessert Ispahan
Framboos | roos | lychee |
ijsroom van basmati rijst | saffraan uit de Azoren

Menu 5-gangen €95
Gepaste wijnen 5g €39 – 6g €48
(selectie wijnen geserveerd t/m het hoofdgerecht)

‘Gina’s choice’

Ieder menu heeft zijn volledig 100% groene variant.
‘Gina’s choice’ is steeds het alternatief!

Gina’s choice menu €xx